donderdag 29 januari 2009

Buenos Aires

Eindelijk! Na 6 maanden vlees waarvan je niet weet of het vlees, vis of hond is, komen we aan in het land van de ASADO, jawel, de beste steaks ter wereld! We kamperen een weekje in Buenos Aires, waar we een goeie zetel ter beschikking krijgen bij Matias via couchsurfing. We zijn ongeveer 50 uur onderweg geweest van Mumbai tot Buenos Aires, maar bijslapen is er niet bij, want Buenos Aires leeft vooral ´s nachts.

Toeval of niet, een dag na aankomst in latinoland staat de voetbalmatch van het jaar op het programma. Voor de voetballeken; Boca Juniors - River is DE ultieme match! We moeten er wel voor naar Mar de Plata, 400 km ten zuiden van Buenos Aires, een strandstad die momenteel overspoelt wordt door Argentijnen met vakantie. De sfeer die in het stadion hangt is ongelooflijk, supporters langs beide kanten zingen uren aan een stuk.


Terug in Buenos Aires bestaat onze dag uit spaans leren, beetje over Patagonia lezen en ´s avonds een optreden meepikken, een asado doen bij onze gastheer of gewoon op een terrasje lekkere wijn drinken.



Naar "het einde van de wereld" geraken is niet evident... 50 u bussen zien we niet echt zitten, dus boeken we maar een vlucht zichting Zuid-Patagonië, en maken we ons op voor een maand trekken en ontdekken in een van de meest spectaculaire landschappen.

1 opmerking:

Anke zei

hey schatties,
goed om te lezen dat jullie veilig en wel zijn aangekomen, in Argentina! Salud a Eva Peron! Yo quiero hablar un poco espanol, pero no so, si puede entenderme (Goele, te entiendes, no?).
Aqui todo esta muy bien, siempre enamorada!
Muchos besos!
Mas suerte en Argentina, Patagonia y Chile!
Anke